Soalan - Soalan Lazim

Soalan Lazim

Soalan yang biasa kami terima daripada pelanggan kami

ALAHAN

Boleh, sajian dari PantangFood dimasak tanpa MSG dan minyak, serta kaedah masakan hanya grill, boil & bake. Sesuai untuk pelbagai peringkat sajian sihat.

Sajian hanya dihantar sekali sahaja, waktu penghantaran antara pukul 9 pagi dan 12.30 tenghari.

Waktu yang sesuai membuat tempahan sajian tempahan ialah 2 minggu sebelum Tarikh kelahiran. Puan boleh membuat booking 50% untuk memastikan sajian Puan didalam senarai menunggu PanTang Food.

Di PanTang Food ada 3 sajian di mana sajian terdiri dari sajian tengahari ,sajian petang dan sajian malam.

Minimum order sajian 2 x sajian sehari, iaitu sajian tenghari dan sajian malam.

Harga sajian berubah dimana kami akan menolak harga sajian samaada nasi atau sajian Petang.

Boleh Puan Pihak PanTang Food memang ada menyediakan sajian Khas untuk ibu bayi yang mengalami demam kuning atau Jaundis.

Boleh Puan,Puan hanya inform pihak PanTang Food seawal sehari sebelum penghantaran.Dan hari yang tidak dihantar akan dibawa kedepan untuk mencukupi hari Pakej yang Puan ambil.

Boleh Puan,Puan hanya perlu samada tulis pada borang Pesanan atau menghubungi Pihak PanTang Food.

Untuk makluman Puan 2 minggu pertama kami akan menyediakan sajian berasaskan ikan sahaja dahulu untuk memberikan pemulihan luka dalaman kerana protin dari ikan juga boleh memulihkan luka dalaman selain dari sajian masakan, sayur dan buah oren. Ia juga boleh menggelakkan alahan seperti badan berbisa, gatal atau bentan .

Boleh Puan, PanTang Food boleh ‘design atau special order untuk Orang berumur mengikut diet yang sesuai.

Boleh puan, sajian PantangFood Sesuai dan boleh dimakan kerana kami memasak tanpa MSG dan minyak. Sajian lebih sihat.

Dari segi sajian Trial Pax dan Pakej sama iaitu sajian 3x makan lunch tea time dan dinner. Trial Pax tiada minimum hari. Sehari pun PanTang Food boleh hantar.Untuk Pakej dikira 14 hari keatas. Dari segi  harga untuk trial pax iaitu rm60 (tidak termasuk caj penghantaran ) manakala Pakej harga lebih murah berbanding Trial Pax iaitu rm55.90 (jimat rm5 dan harga tidak termasuk caj penghantaran )

Untuk makluman kami beroperasi di Seri Kembangan sekitar Kinrara Uptown lingkungan 10km FREE DELIVERY dan caj penghantaran dikira selepas 10km dari Kinrara uptown.

Ada Pertanyaan Lain? Nyatakan di bawah

Puncak Jalil, Kuala Lumpur

admin@pantangfood.com

014-929 8009